Източник lamqta.comОвен  Днес ще се срамувате заради Вашата половинка. И то

...
Източник lamqta.comОвен  Днес ще се срамувате заради Вашата половинка. И то
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Съсредоточете върху едно нещо, защото неочаквано враговете ви ще

Източник lamqta.com

Овен 
Днес ще се срамувате поради Вашата половинка. И то най-много безпричинно. Просто Вашето шесто възприятие ще твърди, че тя постъпва не както би трябвало, и не прави това, което приказва.... Голяма е вероятността да се заблуждавате и по тази причина не си заслужава по този начин усърдно да се вслушвате във всичко. А и науката още не е потвърдила, съществува ли то, или не. 

Телец

Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
 

Рак

Благоприятен ден за настоятелен договаряния и среши. Не се опасявайте да обсъждате комплицирани въпроси: ще съумеете да отстоявате своята позиция и дори потърсете съдружници от по-нататъшните съперници. Може да започнете рабоа над нови взаимни планове. Млко по- зле ще се подреждат връзките с околните. Работата е в това, че през днешния ден сте склонни да вършиме недомислени забележки, а и да вършите неща, които не са Ви по усета. По-късно ще съжалите, че не сте показали по-голяма упоритост. Вероятни са проблеми с представителите на по-възрастното потомство
 

Лъв

Във всеки миг може да се сблъскате с нов, трогателен и забавен човек, и то - при необикновени условия. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, тъй като и Вие се усмихвате по този начин. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате възприятието, че се познавате от най-малко 100 години. И дано не Ви е чудно, в случай че всичко приключи с превъзходен диалог за реинкарнацията.
 

Дева

Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.
 

Везни

Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са доста по-силни, авторитетни и могъщи, отколкопто сте могли да си визиите. Това, несъмнено, не е мотив неотложно да се откажете от битката и да вдигнете бяло знаме. Просто би трябвало да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен проект - късмет да удържите победа към момента имате. От позиция на персоналните връзки денят е доста добър. Той разрешава намерено да поговорите за това, което ви тревожи, да обсъдите комплицираните въпроси, без да се страхувате от различия и кавги. Някои представители на знака ще чуят извънредно приятни сантиментални самопризнания. 
 

Скорпион

Планирането - това е ключ към Вашия триумф. Затова си отеделте задоволително време за обсъждане на всички елементи. Датите, точното време и друга значима информация, се нуждаят от изключително внимание, тъй че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат по едно и също време. Колкото по-рано можете да извършите това, толкоз по-добре. През втората половина на деня, нещо непрекъснато ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до най-малко своето присъединяване в работата на другите хора.
 

Стрелец

През това денонощие може последователно да се превърнете в чоек, който желае колкото се може повече да се наслаждения на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от близките, само че себе си няма да съумеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна нужда от обич, състрадание, внимание. Признание, домакински уют и прочувствена естетика към някого, а също (ако, несъмнено, сте съществено влюбени), за тясно съкровен контакт с обекта на Вашата пристрастеност. Това е не неприятен миг за за осъществяване на конфеденциални поръчки или за секрети срещи.
 

Козирог

С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е извънредно подобаващ за правене на проекти и блян за тяхната реализация, само че е несъответствуващ за осъществяване на финансови интервенции, навестяване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всевъзможен темперамент. Материалните средства, с които сега разполагате, може да бъдат подложени на сурова проверка. Ако нищо не Ви заплашва извън, звездите Ви приканват да извършите доброволна инвентаризация на своите полезности - материални или духовни. Не е изключено да изплуват предходни неточности във водене на активността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите приходи. Ако ги има, отстранете ги! 
 

Водолей

Не изисквайте от своя обичан човек през днешния ден изключителна искреност или неприкритост: той ще бъде малко „ отвеян ”, което може да заостри Вашето внимание. Разберете, че това ще е напълно на вятъра, тъй като за нищо на света няма да стартира да Ви обича по-малко. Само си въобразявате...
 

Риби

Днес няма да се наложи да обяснявате на своя обичан човек, за какво се каните да постъпвате по този или оня метод, или за какво желаете от него това или това. Той и самичък ще разбере прелестно ситуацията и ще постъпва тъкмо както Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви предлагат, да цените момента.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР